NON-Slip-Safety

Alprokon traptrede- en dorpel profielen, voorzien van een afgerond, geribbelt, neusstuk en een NON-Slip-Toplaag, helpen vallen van de trap te voorkomen. De NON-Slip-Toplaag met een hoge slipweerstand zorgt voor maximale grip.

NON-Slip-Safety Er zijn 8 producten

Toont 1 - 8 van de 8 items
 • € 35,21

  Aluminiumoxide anti-slip tape heeft een hoge slipweerstand en zorgt voor maximale grip. Het oppervlakte doet denken aan schuurpapier met een grote korrel. Leverbaar in diverse signaalkleuren, verschillende breedtematen en zelfklevend op rollen van 18 meter.

  € 35,21
 • € 25,97

  Rubbertex anti-slip tape heeft een hoge slipweerstand en zorgt voor maximale grip. Het oppervlakte is gestructureerd van vorm, veerkrachtig en slijtvast. Leverbaar in twee kleuren, verschillende breedtematen en zelfklevend op rollen van 18 meter.

  € 25,97
 • € 12,80

  Dorpel profielen met Aluminiumoxide antislip, geschikt voor universele toepassing (traptreden, afstapjes, dorpelafscheiding etc.).Aluminiumoxide doet denken aan schuurpapier met een grote korrel.Leverbaar op lengtes van 1 meter en in verschillende kleuren.

  € 12,80
 • € 12,80

  Dorpel profielen met Aluminiumoxide antislip, geschikt voor universele toepassing (traptreden, afstapjes, dorpelafscheiding etc.).Aluminiumoxide doet denken aan schuurpapier met een grote korrel.Leverbaar in zwart of antraciet en op lengtes van 1 meter.

  € 12,80
 • € 13,40

  Dorpel profielen met NON-Slip-Safety tape, geschikt voor universele toepassing (traptreden, afstapjes, dorpelafscheiding etc.). Leverbaar op lengtes van 1 meter.

  € 13,40
 • € 14,80

  Het aantal valpartijen op vaste trappen is schrikbarend; de traptrede profielen met Aluminiumoxide antislip kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het voorkomen hiervan. Aluminiumoxide doet denken aan schuurpapier met een grote korrel. Leverbaar op lengtes van 1 meter en in verschillende kleuren.

  € 14,80
 • € 14,80

  Het aantal valpartijen op vaste trappen is schrikbarend; de traptrede profielen met Aluminiumoxide antislip kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het voorkomen hiervan.Aluminiumoxide doet denken aan schuurpapier met een grote korrel.Leverbaar in zwart of antraciet en op lengtes van 1 meter.

  € 14,80
 • € 15,80

  Het aantal valpartijen op vaste trappen is schrikbarend; de nieuwe generatie traptrede profielen met NON-Slip-Safety tape, kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het voorkomen hiervan. Leverbaar op lengtes van 1 meter.

  € 15,80
Toont 1 - 8 van de 8 items